چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه گفت: آنتی‌‌اکسیدان موجود در فلفل سبز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش دهد.

فلفل سبز

دکتر رضا امانی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: فلفل سبز منبع غنی آنتی‌اکسیدان است و گنجاندن آن در وعده‌های غذایی اثرات مثبتی به همراه دارد.

وی افزود: آنتی‌اکسیدان‌ها دارای اثر ضدپیری هستند و آسیب به سلول‌ها و مولکول DNA را کاهش می‌دهند.

به گفته این متخصص تغذیه، فلفل سبز دارای مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم و فلاونوئیدهای ارزشمندی مانند "کاپسایسین" است.

فلانوئیدها به عنوان عوامل آنتی‌اکسیدانی در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان نقش دارند.

دکتر امانی تاکید کرد: با وجود خواص فلفل سبز، مصرف آن به افراد مبتلا به بیماری آرتریت‌روماتوئید (رماتیسم) توصیه نمی‌شود و این افراد بهتر است مصرف انواع فلفل‌ها را محدود کنند.

کد خبر 159859
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز